Winwinplus

logowwp

Voor Winwinplus, een nieuwe internetveilingsite ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en bijhouden van alle social media kanalen die worden ingezet.  We werken samen met een aantal maatschappelijke partners waaronder KWF, Nationaal Ouderenfonds en Spieren voor Spieren.

Winwinplus.nl is een wervingstool voor goede doelen en fondsen in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Tevens is het een waardevolle en efficiënte marketingtool voor adverteerders. Wij bieden elke week weer leuke nieuwe merk producten aan in onze veilingen. Als deelnemer aan een veiling bepaal je zelf wat je wilt betalen voor deze producten. van de social media.

Naast het feit dat de “niet winnaars” altijd een speciale aanbieding ontvangen voor het product waar zij op geboden hebben, komt een deel van de veilingopbrengst direct ten goede aan Goede Doelen. Je bent bij veel producten zelf vrij in de keuze naar welk Goed Doel, bijvoorbeeld je eigen (sport) vereniging, jouw bijdrage gaat. Voor alle duidelijkheid, jouw bijdrage kost jou dus niets.