GroenLinks

GroenLinks

Binnen GroenLinks Amsterdam heb ik diverse functies bekleed.

Momenteel ben ik algemeen bestuurslid in het afdelingsbestuur van GroenLinks Nieuw-West. In de korte periode dat ik actief ben heb ik veel zaken ontplooid. Zo was ik de lokale campagnecoördinator van de afgelopen tweede-kamerverkiezingen, en ben nu ook weer nauw betrokken bij de campagne voor aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

in 2010 was ik beleidsmedewerker/campaigner bureau GroenLinks Amsterdam. Als beleidsmedewerker en campaigner op het bureau van GroenLinks Amsterdam ben ik medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van drie maart. Projecten waaraan ik een bijdrage aan heb geleverd zijn: verbeterdebuurt.nl, de autoloze zondag en de ontwikkeling van de (online)campagne.

In  2009 was ik lid van het federatiebestuur van GroenLinks Amsterdam. Hier was ik medeverantwoordelijk voor de organisatie van algemene ledenvergaderingen, het organiseren van activiteiten voor (nieuwe) leden, de ontwikkeling van de (online) campagne en stroomlijning van alle afdelingen binnen de federatie.